Velkommen til Indre lederskap

 
 


Indre lederskap er å lede fra dypet av seg selv. Fra det stedet i oss som er trygt, sterkt, intelligent, klart. Som leder oss mot et meningsfylt liv med glede, drømmer og mål.

Forbi tretthet, stress, smerter, saboterende tanker og følelser... til en bedre hverdag.


Vi er ett med kropp og sinn, og med livet. Likevel opplever vi ofte å være i konflikt med oss selv og med livet. Jo mer intelligente, sensitive vi er... jo større er utfordringene med å lede våre tanker og følelser. I stedet for å utvikle et godt og nært samarbeid med oss selv og livet, ender vi ofte opp med selvkritikk, hemninger og frustrasjon.


Her bruker vi respektfulle og effektive verktøy for både kropp og sjel. Hver person og stund er unike, og vi finner det som passer best for deg. Målet er å utvikle et godt lederskap for tanker, følelser og liv, der ditt potensial blir ivaretatt. Derfra er du også bedre i stand til å orientere deg i verdenen og skape det livet du ønsker.


Kraniosakral terapi er en fysisk og spirituell behandlingsform som forbedrer ditt samspill med kroppen. Det er en mild behandlingsform som løser opp dype og subtile spenninger og styrker kroppens fysiske, mentale og spirituelle helse.


TRE (Trauma and Tension Release Exercises) er enkle øvelser som hjelper din kropp å frigjøre stress og spenninger.


Stressmestring er en kursserie for å lære deg å håndtere og redusere stress.


Mindfulness er en kursserie tilpasset det moderne mennesket men travel hverdag.


Coaching er en individuell oppfølging der vi kombinerer mindfulness og andre metoder for å hjelpe deg å styrke ditt indre lederskap og møte dine utfordringer og mål.


Kvinnesirkel er grupper tilpasset kvinner. Vi gir plass til våre feminitet for å gjenvinne balanse og blomstre som den vi er, i et trygt og støttende fellesskap.    


Les mer om de ulike tilnærmingene under hver fane.


Jeg bor i Oslo, men reiser gjerne for å holde foredrag og grupper i stressmestring, TRE eller Kvinne Tempel. 


Velkommen til Deg!
 

Indre lederskap

Bilde: Helga Høgåsen

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller vil bestille time på Tlf. 95 48 68 82

eller email helga@innerleadership.info